DAVE PORTNOY VERLOOR 1,6% VAN ZIJN CRYPTO-INVESTERING, EN LIQUIDEERDE TOEN ZIJN BITCOIN.

  • Dave Portnoy is vorige week met behulp van de Winklevoss Twins de beroemde Bitcoin en crypto markt binnengegaan.
  • Hij kocht oorspronkelijk voor $250.000 aan digitale activa, $50.000 aan Chainlink en de rest aan Bitcoin.
  • De video van zijn aankoop van deze cryptocurrency ging crypto-viraal zoals velen het belang van zijn entree in de industrie erkenden.
  • Terwijl hij in eerste instantie bezig was met zijn investering, liquideerde hij vrijdag zijn Bitcoin en altcoins.
  • Portnoy beweerde dat hij er niet van hield om geld te verliezen, hoewel hij later duidelijk maakte dat het verlies relatief klein was.

WAT HEEFT DAVE PORTNOY ERTOE AANGEZET OM ZIJN BITCOIN TE VERKOPEN? EEN VERLIES VAN 1,6%, BLIJKBAAR

Op vrijdag onthulde Dave Portnoy, de oprichter van Barstool Sports en een beroemde Bitcoin en beurshandelaar, dat hij de crypto-markt aan het verlaten was. Hij schreef in een tweet die viraal ging in de crypto ruimte:

„Ik heb momenteel nul bitcoins. Ik zal wachten en kijken. Ik verloor 25k. Net als bij de beurs kostte het mijn hersenen tijd om het uit te zoeken. Ik weet dit. De Link Mariniers zijn zwak en de orchideeënbloemen sterven wel in de cryptowereld. Ik kan wel of niet klaar zijn.

Hij voegde er in een apart bericht aan toe dat hij „gedood“ wordt met Bitcoin Future, en voegde eraan toe dat hij op een gegeven moment $150.000 omhoog ging, maar dat hij nu down is.

Portnoy verduidelijkte een dag later dat hij eigenlijk 20.000 dollar verloor van zijn oorspronkelijke investering van 1.250.000 dollar, wat neerkomt op slechts 1,6%. Velen in de cryptografische ruimte verwezen naar het getal, waarbij ze opmerkten dat Portnoy niet klaar was voor de snelle en volatiele Bitcoin-markt.

Volgens de belegger zijn verliezen van enige omvang echter onaanvaardbaar, omdat de aandelen „alleen maar stijgen“.

„Ja. Jullie crypto idioten snappen het niet. Ik probeer jullie op te voeden. Jullie maken grote memes en ik respecteer de eenvoudige manier waarop jullie leven. Maar verliezen van welke aard dan ook is onacceptabel. Zes dagen of een arrestatie.

ZAL PORTNOY IETS MISSEN?

Portnoy die zijn posities in Bitcoin en andere cryptocentra verlaat, roept de vraag op of hij iets zal missen, een potentieel voordeel.

Volgens een aantal analisten zal hij een exponentiële stijging van de BTC-prijs missen.

Dan Tapiero – de mede-oprichter van DTAP Capital en Gold Bullion International – merkte onlangs op dat Bitcoin 400 tot 900 procent zou kunnen winnen in deze stiercyclus:

„Enorme lange termijn Log Chart van #Bitcoin projecteert 5-10x op deze run. Gewoon nu al uit elkaar gaan. Zou moeten duren een paar jaar als 2.5yr consolidatie is fantastische basis voor katapult up. Break of old highs zal explosieve volgen. Tijd om te gaan zitten en geduld te hebben.

Raoul Pal heeft dit herhaald. De Wall Street-veteraan merkte op dat BTC de komende twee jaar waarschijnlijk de best presterende troef zal zijn.